Elevi ai CT “George Baritiu” premiati la „ProTehnica” 2018

În intervalul 24-26 mai 2018 s-a desfășurat evenimentul „ProTehnica” – manifestare științifică și expozițională dedicată tehnologiilor și echipamentelor industriale. Manifestarea a inclus Salonul „Prevent”, Salonul „Energii Regenerabile și Alternative” și „Salonul Inventatorilor Maramureșeni”. La Salonul Inventatorilor au participat și elevii Colegiului Tehnic „George Barițiu” împreună cu profesorii îndrumători de proiecte. Elevii au avut o prestație remarcabilă construind un stand expozițional interesant și prezentând lucrări care au fost remarcate și premiate de către „Camera de Comerț și Industrie Maramureș”, Asociația „Justin Capră”. În premieră, pentru realizările tehnice și munca de educație susținută pe parcursul anilor, Societatea Inventatorilor din Romănia a acordat premiul SIR elevilor expozanți și prof.ing. Tiberiu Mociran. Premiul a fost înmânat de către președintele SIR, prof.univ.dr.fiz. Constantin-Marian Antohi. La expuneri, în cadrul manifestării „ProTehnica” au participat și elevii claselor a IX-a E și a IX-a F.

Au prezentat lucrări: Fenner Armand, Jesek Edwin, Chiș Daniel, Costiniuc Marius, Bodea Paul și Barta William. Elevii au fost îndrumați de prof.ing. Tiberiu Mociran, Claudiu Buxbaum și Benone Henteș.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”34″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Măreşte imaginile” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Skip to content