La Colegiul Tehnic „George Bariţiu” Baia Mare va funcţiona un Club Educaţional pentru elevii pasionaţi de Robotică

În luna mai a anului curent, Colegiul Tehnic „George Bariţiu” din Baia Mare a primit o veste bună din partea Fundaţiei Autonom, o organizaţie nonprofit, a cărei misiune este aceea de a contribui la dezvoltarea educației tinerilor. Vestea bună s-a referit la faptul că, a fost aprobat pentru acordarea unei sponsorizări proiectul “Clubul educaţional Robo_Educativ”.

Prin acest proiect, instituţia noastră de învăţământ şi-a propus amenajarea şi dotarea unui club de robotică, destinat instruirii practice a elevilor pasionați de tehnologie. Înființarea acestui club de robotică, reprezintă o importantă premiză de creştere a calităţii educaţiei şi instruirii practice a elevilor.

Acest lucru a fost posibil, atât datorită echipei de cadre didactice ce a realizat proiectul, cât şi mobilizării exemplare a unui fost absolvent al Colegiului Tehnic „George Bariţiu” Baia Mare, care în prezent lucrează în cadrul companiei Autonom Rent a Car. Mulţumim Fundaţiei Autonom şi autonomului Alexandru Oniga pentru tot sprijinul acordat!