Monthly Archives: December 2021

Elevi și profesori de la „Barițiu”, spiridușii lui Moș Crăciun

Săptămâna trecută, 10 voluntari, elevi și profesori ai Colegiului Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare au fost spiridușii lui Moș Crăciun și au dus bună dispoziție printre copiii preșcolari și școlari din localitățile: Baia Sprie, Trestia și Cavnic.

Prin intermediul acestei caravane caritabile, ei au reușit să ducă o parte din spiritul sărbătorilor de iarnă în rândul celor cu posibilități materiale reduse. Au fost dăruite peste 50 de pachete-cadou cu alimente, dulciuri, jucării și haine pentru cei mici.

Autor: Maria Stoica | Sursa: Graiul.ro

ANUNȚ SELECȚIE

Programul de educație, burse, ucenicie și antreprenoriatul tinerilor, în România finanțat prin granturile SEE 2014- 2021

Eficientizarea stagiilor de pregătire practică în corelație cu cerințele pieței europene a muncii nr. 2020-EY-PCVET-0007

ANUNȚ SELECȚIE 

Grupul țintă pentru proiectul Eficientizarea stagiilor de pregătire practică în corelație cu cerințele pieței europene a muncii” este constituit din 5 profesori/maiștrii instructori de discipline VET și 2 tutori de practică de la S. C. Onedin S.R.L. , care sunt motivați să participe la acest proiect.

Vizualizează PDF: Anunt-selectie-proiect-SEE

Anunț și rezultate privind concursul de selecție a participanților stagiari VET

Descarcă PDF: Rezultate selectie participanti stagiari VET

Descarcă PDF: Anunt concurs selectie participanti stagiari VET

Skip to content