Category Archives: Proiecte locale

Proiectul CT „George Bariţiu” Baia Mare, va primi finanţare în cadrul concursului de proiecte cu finanţare „Țara lui Andrei”

Smart Lab – Pas spre viitor!

SmartLab – Hub educaţional pentru inventică şi tehnologii inovative pentru elevi. Un hub educaţional este un mediu educaţional controlat, în care elevii au acces la oportunităţi pentru dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor în domeniul tehnologiilor prin dezvoltarea unor proiecte personale creative. Dorim amenajarea unui spaţiu educaţional cu funcţionalitate duală: Curriculară: Laborator destinat instruirii practice şi desfăşurării unor activităţi de laborator prevăzute de programele şcolare specifice modulelelor de specialitate, cum ar fi Circuite electrice, Circuite electronice analogice, Circuite integrate digitale, Sisteme de automatizare, etc şi care asigură dobândirea de către elevi a competenţelor profesionale specifice calificărilor: tehnician în automatizări, tehnician operator tehnică de calcul şi respectiv tehnician de telecomunicaţii.

Concurs ElectroSoftIng

Grupa elevilor din Colegiul Tehnic George Bariţiu care vor participa la Concursul ElectroSoftIng care se va desfãşura luni, în data de 21 Noiembrie 2016, ora 13:00, la sediul Facultãţii de Inginerie a Universitaţii Tehnice din Cluj Napoca Centrul Universitar Nord din Baia Mare, str. Dr. V. Babe. 62A. ( langa Mall ).

Balul Bobocilor 2015 – Colegiul Tehnic ,,George Bariţiu”

Sărbătoarea elevilor de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic ,,George BariţiuBaia Mare va avea loc în data de 26. XI. 2015, ora 18, la Casa Tineretului Baia Mare, având invitat special din partea organizatorilor pe artistul Sonny Flame, care va susţine un concert alături de dansatorii lui.

Tema aleasă în acest an este ,,Friendship without borders, care are drept scop promovarea educaţiei multiculturale, a toleranţei şi a prieteniei, ca şi acceptarea diferenţelor dintre culturi. Intenţia este de a face cunoscute tradiţiile, obiceiurile şi cultura unor ţări cu specific aparte, scoţând în evidenţă talentul şi creativitatea concurenţilor.

Organizatorii promit un spectacol de calitate şi vă invită cu drag să participaţi la celebrarea tinereţii, a frumuseţii şi a educaţiei. Preţul unui bilet este 15 lei, iar cei care doresc să-şi procure bilete o pot face la nr. de telefon 0747850625 (organizator Iulia Trejer).

Evenimentul se va desfăşura cu susţinerea Primăriei Municipiului Baia Mare – Partener Oficial.

Logo_Baia_Mare

Elevii Şcolii Gimnaziale din Baia Sprie au învăţat de la tinerii bariţieni cum să îşi gestioneze eficient puşculiţa cu bani


Copiii au nevoie să înveţe de la o vârstă fragedă care este valoarea banilor şi modul în care resursele financiare lucrează în sprijinul lor. În acest sens, în luna decembrie a anului 2014, un grup de 15 voluntari, elevi ai Colegiului Tehnic “George Bariţiu”, au iniţiat şi demarat proiectul educaţional “Îmi gestionez eficient Puşculiţa cu bani?”.

Click pe … Tineri Responsabili Financiar! (TRF)

În perioada 1 noiembrie 2014 – 1 iunie 2015, Asociația “George Bariţiu” Pentru Promovarea Societăţii Informaţionale, în parteneriat cu Colegiul Tehnic “George Bariţiu” Baia Mare, derulează proiectul de responsabilitate financiară “Click pe … Tineri Responsabili Financiar! (TRF)!”. Acest proiect face parte din lista proiectelor câştigătoare în cadrul concursului naţional „Raiffeisen Comunităţi 2014”, finanţat de Raiffeisen Bank SA.

Elevii Colegiului Tehnic „George Bariţiu” au dăruit un zâmbet copiilor din centrul de zi pentru copiii cu nevoi speciale “Sfânta Varvara” Baia Mare

“Să dăruim un zâmbet!” reprezintă unul dintre proiectele de voluntariat iniţiat de o echipă de profesori şi elevi ai Colegiului Tehnic “George Bariţiu” Baia Mare.
Ediţia I a acestui proiect se desfăşoară în perioada 01.12.2014 – 30.06.2015, în parteneriat cu Centrul de zi pentru copiii cu nevoi speciale “Sfânta Varvara” Baia Mare şi Asociaţia de Reconstrucţie Comunitară Maramureş – ARCMM, propunându-și să readucă în atenţia tuturor necesitatea educării elevilor noștri în spiritul generozității, al altruismului și al solidarității față de aceia dintre noi care sunt diferiţi și au nevoi speciale, iar asta nu doar de Crăciun.

„Let’s be Sporty”- Balul Bobocilor 2014

Vineri, 14 noiembrie 2014, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic “George Bariţiu” din Baia Mare.
În acest an, liceenii implicaţi în organizarea balului, au ales să promoveze importanţa şi necesitatea sportului în rândul adolescenţilor. Balul s-a desfăşurat sub genericul “Let’s be Sporty”, iar în prim-plan au fost promovate o serie variată de sporturi precum: fotbalul, handbalul, boxul, patinajul artistic, motociclismul, oina, tenisul de câmp, gimnastica, rugby, etc.

Skip to content